maandag 14 september 2009

Eerste dag 'Private Alpha'

Vandaag was de eerste dag dat er mensen bij de Cowork Company hebben gewerkt. Daar was nog weinig officieels aan, want de verbouwing is nog niet begonnen en zitten deden we dus op de grond en/of in de vensterbanken (zie onderstaande foto). Op bezoek kwamen vandaag Steven Kruijswijk en Bas Bakker, die we beiden in een vroeg stadium bij ons project willen betrekken.

Bas, zelf ZZP-er onder de naam Interactive Perception, gaat de Cowork Company aan een logo helpen. Hij had al een tijdelijk logo gemaakt, en heeft tussen toen en nu eerst genoten van een reis door Egypte. Na zijn terugkomst hebben we hem direct bij de kladden gegrepen! Eind deze week verwachten we ons nieuwe logo te kunnen onthullen.

Ook Steven, wereldberoemd op Twitter (>1500 volgers) onder de naam @kruithoph gaat zich in dit vroege stadium voor ons inzetten. Zoals zijn volgers weten, is Steven op zoek naar nieuwe en socialere vormen van waarde-uitwisseling dan geld. Voor de Cowork Company gaat Steven een model bedenken dat het uitwisselen van/samenwerken aan opdrachten onder coworkers stimuleert en ervoor zorgt dat zij elkaars diensten kunnen gebruiken zonder daarvoor te hoeven betalen. Een grote uitdaging, maar wel een die ons bij welslagen aan een unieke positie op de Nederlandse cowork-markt kan helpen. Niet dat er nu al veel concurrentie is, maar dat komt vanzelf wel als steeds meer mensen ervoor kiezen om voor zichzelf te beginnen. Het is spannend om over die trend na te denken en er vanaf binnenkort ook zelf deel aan te nemen!

'n Fotootje ter illustratie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten