dinsdag 15 september 2009

Een stukje beeldvorming...

Een dag later en de eerste beginvoorstellen voor het logo zitten al in de inbox. Bas Bakker van Interactive Perception windt er geen doekjes om!

Zelf moeten we met de website aan de slag. De teksten staan al online en ook de structuur is overzichtelijk. Maar zonder opmaak en beeldmateriaal ziet het er natuurlijk nog niet geweldig uit... Geen zorgen, dat komt er allemaal snel aan. Wil je alvast even de tussenstand bekijken, dan kun je dat doen op www.coworkcompany.com. Tips, suggesties, op- en aanmerkingen zijn allerwelkomst.

Ook in de werk- en vergaderruimtes gaan we veel beeldmateriaal gebruiken om onze ideeen over samenwerken kracht bij te zetten. Bij de selectie van onze eerste expositie hebben we gekozen voor beelden die een combinatie van de volgende elementen vertegenwoordigen: samenwerken, ambitieus, doelgericht, ontspannen, uitwisselen, communiceren, genieten, hard werken, team spirit, competitie, internationaal, divers, strategie met spel-elementen.


Bovenstaande foto (Roemenie, 2002 / © www.photologix.nl) is het resultaat van de zoektocht naar beelden die op deze lange lijst aansluiten. De negen andere foto's houden we nog even geheim. Na de zomer van volgend jaar willen we de muren 'openstellen' voor wisselende exposities met een looptijd van 6 maanden. Interesse om jouw werk bij ons tentoon te stellen? Stuur ons een mailtje op welcome(a)coworkcompany(.)com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten