vrijdag 18 december 2009

Making waves

Het is een drukte van belang bij Cowork Company Leiden. Ons initiatief wordt heel goed opgepakt door de lokale freelance-scene en daar zijn we erg blij mee. Met dank aan de nieuwe LinkedIn groep Networkshop hebben we al heel wat aanmeldingen binnen voor de verschillende workshops en events die we voor 2010 op de agenda hebben gezet. Wil je ook op de hoogte blijven van de aankondigingen en discussies aldaar, neem dan zelf eens een kijkje bij Networkshop!

De eerste twee workshops zijn inmiddels zelfs al achter de rug. Arjan Zuidhof en Annemarie Koppenaal in actie op de foto) hebben het spits afgebeten met hun respectievelijke workshops 'Overleef de digitale jungle' en 'Prioriteiten stellen'. De aanwezigen hebben beide workshops als erg nuttig en aangenaam ervaren en de verwachting is dat dit ook voor de aanstaande workshops zal gelden.

Wat staat er nog meer te gebeuren? Je ziet het in onze eventlijst, die in de komende weken een heel stuk langer gaat worden! Aanmelden voor het kerstontbijt kan trouwens ook nog als je heel snel opschiet! Het wordt een gezellige boel met ongeveer 20 Leidse freelancers en allerlei lekkerheden. Een goede manier om de Kerstweek te beginnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten