maandag 26 oktober 2009

Dwergtafels op t=-4

Nog vier dagen en dan is het vrijdag de 30ste! En dan hebben we bij de Cowork Company onze eerste open dag! Tot die tijd moet er nog druk geklust worden, maar we hebben goede hoop dat we de dames en heren van de Open Coffee in Leiden vrijdag op een goede introductie kunnen trakteren.

De stickers zitten inmiddels op de ramen, dus iedereen die vanaf de stadskant het Centraal Station van Leiden verlaat, kan nu duidelijk zien waar de Cowork Company huist. Op ongeveer 100m vanaf CS, aan de rechterkant. Na Super de Boer nog even doorlopen over dezelfde stoep en 'nous voilĂ ' - daar zitten wij!

Als je naar binnen kijkt - of op de foto hiernaast, zie je inmiddels een bank en wat dwergentafels. Niks aan de hand, die laatste krijgen verderop in deze week wieltjes en komen daardoor alsnog op normale werkbare hoogte. En ze worden verrijdbaar, zoals beloofd. Flexibiliteit all the way!

Wat moet er voor vrijdag nog gebeuren? Er komt een ophangsysteem voor exposities, de keuken wordt afgemonteerd, projectiemateriaal in de vergaderruimte, en - niet geheel onbelangrijk - alles op z'n plek om vrijdag goed uit de startblokken te komen.

Heb je ook zin om te komen, maar ben je geen lid van Open Coffee? Stuur ons een mailtje via welcome(a)coworkcompany(.)com of, nog beter, meld je aan voor de Open Coffee op http://www.ocleiden.ning.com. Dat kost niks en levert je wel heel veel leuke contacten op. Wacha waiting for? Nog even doorsurfen naar de Open Coffee website!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten