vrijdag 9 oktober 2009

Activiteit bij Cowork Company

Al ruim voor de opening is het bij de Cowork Company een drukte van belang. De meeste bezoekers zijn vooralsnog vooral slopers, schilders, beplakkers, inrichters en loodgieters maar ook binnen onze doelgroep hebben zich al diverse werklieden gemeld. Zo kregen we gisteren bezoek van Bas Bakker (ontwerper van Cowork Company logo), Johannes Lapoutre (applicatiebouwer), en Arsen Yeremin (passant uit USA). Doel: brainstormen over hoe je als freelancer ook buiten je eigen stad makkelijk cowerkplekken of wifi-cafes kunt vinden. En hoe je weet wie je daar vervolgens aan kunt treffen. Erg interessant en naar ons idee een dienst die goed past bij de gedachte dat werken en reizen perfect combinabel zijn.

Goed, terug naar de vorderingen in de ruimte zelf: de komende twee weken wordt er heel wat geklust en geknutseld, zodat we op vrijdag 30 oktober onze eerste open dag kunnen houden. Een 'Open Coffee' open dag, want iedereen die staat ingeschreven bij Open Coffee Leiden is op die dag van harte uitgenodigd om onder het genot van een kopje koffie en goed gezelschap eens vrijblijvend aan onze dienstverlening te komen snuffelen.

Als je nog NIET ingeschreven bent bij Open Coffee Leiden, kijk dan eens op deze website http://www.ocleiden.ning.com en verblijd ons en jezelf op vrijdag 30 oktober met je aanwezigheid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten