woensdag 11 november 2009

Leiden in Dialoog - and beyond!

Zoals eerder op de Cowork Company website aangekondigd, vond afgelopen zaterdag de eerste 'Leiden in Dialoog' plaats. Onder het genot van hapjes en drankjes hebben enkele tientallen Leidenaren op verschillende lokaties in de stad kennis met elkaar gemaakt.

Ook bij de Cowork Company werd, onder het genot van versgebakken appeltaart, druk van gedachten gewisseld. Bij de dialoog waren ook een journalist en fotograaf van het Leidsch Dagblad aanwezig, wat de Cowork Company discussietafel een plaatje-en-een-praatje in de krant opleverde. Meer info over de dialoog ter plaatse kun je aldus online in het Leidsch Dagblad bekijken:

Het enthousiasme dat Leiden in Dialoog teweeg heeft gebracht, gaan we de komende weken vertalen in tal van kleinere happenings bij de Cowork Company. Activiteiten die 'freelancen in Leiden' toegankelijker maken en naar een hoger level kunnen tillen. We denken hierbij aan workshops, coachingsavonden en open lunches, maar zijn vooral benieuwd naar wat Leidse freelancers zelf graag zien gebeuren.

Wil je hierover meepraten, stuur ons dan je idee per mail (welcome(a)coworkcompany.com) of stuur ons een Tweet. En markeer de volgende Open Coffee vast in je agenda: op vrijdag 27 november is het alweer zover!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten